Pentuja odotetaan!

Iloisia uutisia Inkilee kissalasta. Luna eli Inkilee Miss Suvisilmä odottaa pentuja.

Isänä on komea kollipoika ruotsista Rebbis eli Molotov’s Rebel Rebel.

Luna ja Rebbis

Luna ja Rebbis

Teimme reilut neljä viikkoa sitten Nadjan kanssa road tripin ruotsiin tapaamaan Rebbistä. Rebbis asui syvällä maaseudulla Tukholmasta koiliseen ja matkalla koimme jännittäviä hetkiä. Mennessä otimme Finnlinesin lautan Naantalista Kapellskäriin ja saimme melkoisen kokemuksen rekkakuskeista. Taisimme olla ainoat naiset lautalla. Paluumatkalla puhelimeni navigaattori ei halunnut toimia kunnolla, joten suunnistimme tulostetun Google maps -kartan ja muistikuvien perusteella Tukholmaan ja siellä satamaan. Onneksi oli jonkinlainen kartta ja olin useamman kerran autoillut Tukholman alueella, joten pääsimme ilman suurempaa paniikkia laivalle. Muutaman kerran ajoimme harhaan kun navi yritti joitan neuvoa, joten lopetin navin kuuntelun kokonaan.

Matka on kuitekin ollut kaikkien kommellusten arvoinen ja Lunan ja Rebbiksen treffit olivat onnistuneet.

Rebbis on komea poika. Ihana tuuhea turkki ja upeat silmät ovat ensimmäinen mikä pojassa kiinnitti huomion. Poika on luonteeltaan rauhallinen ja rento tyyppi. Meitä uusia ihmisiä ujosteltiin jonkin verran, mutta Lunaa ei jännätty ollenkaan. Lopulta suostuttiin paijaamaan meidänkin sylissä kun tuttavuutta oltiin tehty.

Luna on ehkä maailman paras matkustaja. Tyttö oli paikassa kuin paikassa kuin kotonaan ja Rebbiksen luokse päästyä tyttö tiesi tasan tarkkaan miksi sinne oltiin tultu. Hyvä niin.

Nyt jäämme odottamaan miten isoksi Luna kasvaa. Neljän viikon kohdalla painoa on tullut 540 g lähtöpainoon, mikä on melkoinen määrä. Muuta en toivo kuin että pennut ovat terveitä ja synnytys menee ongelmitta.

Fausta etsii sijoituskotia

Ihana, rakastava, kaunis, reipas, rohkea ja avoin Fausta-tyttö eli Inkilee Cleopatra the Alchemist etsii sijoituskotia. Fausta on syntynyt 14.11.2013 eli tyttö on 6,5 kk ikäinen, nuori tyttönen.

Tällä hetkellä Fausta asuu Tampereella ja on ainut kissa, mutta tyttö olisi varmasti iloinen myös kaverista, jos tulevassa loppuelämän kodissa sellainen olisi.

Fausta on syntynyt kotonani ja on meidän Daisyn (Hana-Bi Kätketty kukka) pentu. Isä on komea ruotsalainen Anna Saverstamin Grrr-kissalan kollipoika Rufus eli S*Grrr Orchis Neotinea Ustulata.

Annan mielelläni lisää tietoja ja yhteyttä saa ottaa puhelimitse tai sähköpostilla.

Onko sinulla Faustan kokoinen aukko sydämessäsi? Ja toive kokea pennut tämän tytön kassa kasvattajan 100 %:lla tuella?Fausta kuva pieniLisää tietoa sijoituskissasta löytyy yhdistykseni sivulta TÄÄLTÄ sekä Suomen Kissaliiton sivulta TÄÄLTÄ. Vastaan myös mielelläni kaikkiin kysymyksiin.